HomeNieuwsSchoolSchoolfondsArchiefGalerieEnglishSponsor login

Groot Dictee Rotary Brielle

Het Groot Dictee Voorne-Putten en Rozenburg heeft afgelopen zaterdagavond 14-03-2015 het onverwacht hoge bedrag van €16.633 opgeleverd.

Het dictee werd door Rotary Brielle-Voorne-Putten en Europoort georganiseerd. De opbrengst wordt verdeeld over twee goede doelen. De Rockanjeschool in Ghana was het hoofddoel en ontvangt €12.000,- Dit is een geweldig bedrag dat goed gebruikt kan worden op de 2 scholen.

 

In Hotel 't Wapen van Marion namen ruim 50 mensen deel aan het negende Groot Dictee. Winnaar van het, door Klaas Schipper geschreven, Groot Dictee was Lizi van Vollenhoven. Zij had 198 van de 200 woorden goed. Sophie Fransen werd 2e en Jules Ronden 3e. Bij de jeugd was de uitslag: 1e plaats voor Kevin Varekamp, gevolgd door Bart van Loon en Liza van der Wagt.

Margreeth Engels was blij verrast door de hoge opbrengst en nam de cheque in ontvangst uit handen van Rotary-voorzitter Hans Stravers.

Namens het bestuur van de Rockanjeschool willen wij Rotary Brielle-Voorne-Putten en Europoort, alle sponsors en vrijwilligers bedanken voor dit succesvolle dictee. Het mooie bedrag van € 12.000,- zal goed besteed gaan worden en daarvan houden we u op de hoogte.