HomeNieuwsSchoolSchoolfondsArchiefGalerieEnglishSponsor login

Nieuws

rss

Pers bericht In de polder van Geuzenstad Brielle ligt Tuinderij Vers, een modern groenteverwerkingsbedrijf, ge...

Nieuwsbrief april 2023 Hierbij willen we u op de hoogte brengen van de laatste ontwikkelingen met betrekking tot ons scholenproject in Ghana.

Nieuwsbrief 06-2022 Week 22 : 2022 - 01 Juni Beste lezers hierbij willen we u op de hoogte brengen van de laatste on...

Succesvolle Bos & burchtfair 2019 De Bos en Burchtfair in Oostvoorne is altijd een heel gebeuren Dit keer begonnen we met regen. Dat waren we al heel veel jaren niet meer gewend. Maar de vooruitzichten waren goed. Het is een prachtige dag geworden, in alle opzichten. Het zonnetje kwam door en de verkoop ook. We hebben in totaal voor € 4667,60 aan producten verkocht. Het waren hele mooie producten. Groenten, fruit, maar ook prachtige bloemen en planten.

15 jaar actief op de Bos & Burcht fair Oostvoorne De afgelopen 15 jaar is een belangrijke activiteit van de stichting deelname aan de Bos & Burcht fair in Oostvoorne. Op de fair verkopen we groenten en fruit en bloemen en planten. De groenten, het fruit, de bloemen en de planten krijgen we van Boeren en Tuinders op Voorne-Putten en van diversen groothandels. Boeren en Tuinders en hun familieleden helpen ook spontaan mee met de verkoop. De opbrengst komt in zijn geheel ten goede aan beide Rockanjescholen in Ghana.

toneelvereniging ICC Tinte Afgelopen zaterdag 2 februari speelde toneelvereniging ICC in het Verenigingsgebouw in Tinte voor de derde keer op rij voor een uitverkochte zaal het toneelstuk 'Het is hier fantastisch'.

Jaaroverzicht 2018 Het jaar 2018 zit er alweer op! Hierbij willen wij u op de hoogte brengen van de laatste ontwikkelingen met betrekking tot ons project. Mocht u naar aanleiding van deze nieuwsbrief nog vragen en/of opmerkingen hebben, dan horen wij dat natuurlijk graag.